دیدار دانشگاهیان واحد اسکو با امام جمعه شهرستان به مناسبت دهه فجر
1398/11/12

در این دیدار دکتر آیدین باقرزاده ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز این دهه بر پایداری دانشگاهیان بر اصول انقلاب و آرمانهای امام راحل تاکید کردند.

حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا مرادپور، امام جمعه محترم شهر اسکو نیز ضمن ابراز خرسندی از مسیر پیشرفتهای صورت گرفته در حیطه دانشگاهی و به طبع آن در حیطه فرهنگی ابراز داشت،

امروزه به حول و قوه الهی انقلاب اسلامی به ثبات خود رسیده است و بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری نیز تاکید بر این امر دارد که حال که گام ول با تمامی کاستی ها و پیشرفتها به سرانجام رسیده باید در گام دوم انقلاب باید با تلاش دوچندان خود بتوانیم به آرمانها و شعارهای انقلاب اسلامی پایبند باشیم و در این جهت نسبت به شناساندن تفکر راستین حضرت امام خمینی(ره) به جوانان قدم برداریم.

وی عنوان کرد:  دانشگاه به عنوان یکی از سنگرهای اصلی دفاع از انقلاب اسلامی همواره مطرح بوده و دشمنان نیز بر این امر واقفند و تمام تلاش خود را به نفوذ در این رکن نظام انجام میدهند و بحمدالله با هوشیاری دانشگاهیان عزیز نتوانسته اند تا کنون به امر نائل آیند و با پشتوانه خدا و زحمات اعضای خانواده دانشگاه هرگز نمیتوانند به نیت پلید خود دست یابند.

ولادت حضرت علی (ع) و روز مرد مبارک باد 1398/12/17
امشب ملائک آسمان پر به وجود علی اعلی می سایند.
حلول ماه رمضان ماه رحمت و غفران الهی مبارک باد 1399/02/06
رمضان فرصتی استثنایی است که لحظه لحظه آن را باید قدر دانست .برای بهره مند شدن از فیوضات ماه میهمانی خدا باید یک برنامه عبادی روزانه برای خود ترسیم نماییم.در روایات اهل البیت علیهم السلام این برنامه روزانه عبادی برای ما ترسیم شده است .