فرارسیدن دهه فجر انقلاب شکوهمند اسلامی ایران مبارک باد
1398/11/12

۱۲ بهمن روز «انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره)، ولایت فقیه و رهبری»

۱۳ بهمن روز «انقلاب اسلامی، مردم سالاری دینی، همدلی و همزبانی دولت و ملت»

۱۴ بهمن روز «انقلاب اسلامی، نهضت علمی، اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی»

۱۵ بهمن روز «انقلاب اسلامی، ایمان، جهاد، شهادت»

۱۶ بهمن روز «انقلاب اسلامی، وحدت امت اسلامی، عدالتخواهی و حکومت جهانی حضرت مهدی(عج)»

۱۷بهمن روز «انقلاب اسلامی، تحکیم بنیان خانواده، جوانان و سبک زندگی ایرانی اسلامی»

۱۸ بهمن روز «انقلاب اسلامی، معنویت گرایی، حاکمیت ارزش‌ها، فرهنگ و تمدن نوین اسلامی»

۱۹ بهمن روز «انقلاب اسلامی، آمادگی دفاعی، امنیت همه جانبه، اقتدار و عزت منطقه ای و بین المللی»

۲۰ بهمن روز «انقلاب اسلامی، الهام بخشی، حمایت از جبهه مقاومت و مبارزه با تروریسم بین المللی»

۲۱ بهمن روز «انقلاب اسلامی، دشمن شناسی، استکبار ستیزی و مقابله با نفوذ دشمن»

۲۲ بهمن روز «انقلاب اسلامی، استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی»

دیدار دانشگاهیان واحد اسکو با امام جمعه شهرستان به مناسبت دهه فجر 1398/11/12
به مناسبت آغاز دهه فجر دکتر آیدین باقرزاده کثیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به همراه جمعیکارکنان این واحد دانشگاهی به دیدار امام جمعه شهرستان رفتند
حلول ماه رمضان ماه رحمت و غفران الهی مبارک باد 1399/02/06
رمضان فرصتی استثنایی است که لحظه لحظه آن را باید قدر دانست .برای بهره مند شدن از فیوضات ماه میهمانی خدا باید یک برنامه عبادی روزانه برای خود ترسیم نماییم.در روایات اهل البیت علیهم السلام این برنامه روزانه عبادی برای ما ترسیم شده است .