بازدید ریاست واحد اسکو از جلسه امتحانات دی ماه 1398
1398/10/15

دکتر باقرزاده کثیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو با حضور در سالن امتحانات واحد بر نحوه برگزاری امحانات نظارت کرد.

وی با حضور در سالن امتحانات برای رفع مشکلات احتمالی دانشجویان نیز با ایشان به گفتگو پرداخت.

در این بازدید بر نحوه اجرای صحیح بخشنامه های سازمان مرکزی در خصوص امتحانات نیز تاکید شد

دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو و فرمانده سپاه شهرستان 1398/10/21
دکتر آیدین باقرزاده کثیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت شهادت سپهبد قاسم سلیمانی ، فرمانده سپاه قدس جهت عرض تسلیت و تجدید پیمان با میثاق این شهید راه استقلال و آزادی کشور با جناب سرهنگ رضائی فرمانده محترم سپاه شهرستان اسکو دیدار کردند
حلول ماه رمضان ماه رحمت و غفران الهی مبارک باد 1399/02/06
رمضان فرصتی استثنایی است که لحظه لحظه آن را باید قدر دانست .برای بهره مند شدن از فیوضات ماه میهمانی خدا باید یک برنامه عبادی روزانه برای خود ترسیم نماییم.در روایات اهل البیت علیهم السلام این برنامه روزانه عبادی برای ما ترسیم شده است .