بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی در پی شهادت سپهبد قاسم سلیمانی
1398/10/14

دانشگاه آزاد اسلامی برای انتقام خون پاک سرباز پرافتخار اسلام با تمام توان در کنار رهبر معظم انقلاب می ایستد
در پی شهادت سپهبد قاسم سلیمانی، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بیانیه ای بر لزوم انتقام خون این شهید بزرگوار اسلام تأکید کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در پی شهادت سپهبد قاسم سلیمانی به دست تروریست ها و متجاوزان آمریکایی، اعضای هیأت رئیسه، اساتید، کارکنان
و دانشجویان خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی بیانیه ای صادر کرد.

در متن بیانیه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی آمده است:

بسم الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون
شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دست نیروهای متجاوز و تروریست امریکایی،  موجی از خشم و نفرت را برانگیخت. اعضای هیأت رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در کنار ملت غیور ایران، داغدار این مصیب بزرگ هستند و با تمام توان در کنار رهبر معظم انقلاب  می ایستند تا انتقام خون پاک این سردار باافتخار اسلام و دیگر شهدای مقاومت را بگیرند.

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن تبریک و تسلیت شهادت این سرباز سرافراز اسلام که عمر باعزت خود را درراه اعتلای اسلام و دفاع از قرآن و اهل بیت (ع) و سربلندی اسلام گذراند، انزجار خود را از جنایتکاران و مخالفان اسلام و ایران اعلام می کند.

بیانیه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحداسکو در رابطه با شهادت سردار سلیمانی 1398/10/14
بیانیه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحداسکو در رابطه با شهادت سردار سلیمانی
حلول ماه رمضان ماه رحمت و غفران الهی مبارک باد 1399/02/06
رمضان فرصتی استثنایی است که لحظه لحظه آن را باید قدر دانست .برای بهره مند شدن از فیوضات ماه میهمانی خدا باید یک برنامه عبادی روزانه برای خود ترسیم نماییم.در روایات اهل البیت علیهم السلام این برنامه روزانه عبادی برای ما ترسیم شده است .