اربعین حسینی تسلیت باد
1398/07/29

يـا حـسين!
بــزرگي تـــو فــــراتر از آن بـــود کــه در هــــزار و چــند صــد سـال قـــبل بــماند. يــا حســين! بــزرگي تـو گـــل زيـبايي شـــد که در کـــربلا رويــيد و عــــطر خـــوش آن هـــمه قـــرنها را فـــرا گـــرفت و مـا عــاشـقـان تـو، حــالا بـعد از قــرنها بـــزرگي ات را پـاس مـي داريم کــوچک و بـــزرگ . . .

حضور دانشگاهیان واحد اسکو همپا با مردم انقلابی شهرستان اسکو در راهپیمایی روز مبارزه با استکبار جهانی 1398/08/13
حضور دانشگاهیان واحد اسکو همپا با مردم انقلابی شهرستان اسکو در راهپیمایی 13 آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی
حلول ماه رمضان ماه رحمت و غفران الهی مبارک باد 1399/02/06
رمضان فرصتی استثنایی است که لحظه لحظه آن را باید قدر دانست .برای بهره مند شدن از فیوضات ماه میهمانی خدا باید یک برنامه عبادی روزانه برای خود ترسیم نماییم.در روایات اهل البیت علیهم السلام این برنامه روزانه عبادی برای ما ترسیم شده است .