اقتدار سپاه، اقتدار کشور است.
1398/04/30

خبر توقیف کشتی انگلیسی توسط غیور مردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سبب همدلی میان مردم و سپاه، فوران حس میهن پرستی و غرور مضاعف در بین مردم کشور عزیزمان شده است.

غروری وصف ناپذیر که ریشه در غلبه بر ظلم های تاریخی استعمار روباه پیر بر این مرز و بوم دارد. هرچند دشمنان داخلی و خارجی نظام مقدس اسلامی سعی در القای توقیف غیرقانونی این کشتی را دارند لیکن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای علت توقیف کشتی انگلیسی را ایجاد آلودگی محیط زیست و به درخواست سازمان بنادر و کشتیرانی و با حکم قضایی توسط نیروی دریایی سپاه اعلام کرده است.

با اینحال آنچه موجب خوشحالی است همدلی بیش از بیش مردم با سپاه در راستای اهداف این عمل و قابل ستایش خواندن آن است، همدلی که سبب نا امیدی دشمنان انقلاب و شکست پروژه های ایجاد شکاف میان مردم و سپاه شده و بر عصبانیت آنان افزوده و اقتدار سپاه با پشتوانه مردم را به جهانیان به اثبات رسانده است.

آیدین باقرزاده کثیری

هفته دولت گرامی باد 1398/06/02
هفته دولت، هفته اقتدار و پیروزى دولتى است که حمایت و پشتیبانى میلیونها تن از ملت خود را همراه دارد. هفته دولت، هفته سپاس و قدردانى از دولتى است که هدفش اجراى حدود الهى و احکام آسمانى اسلام و ایجاد جامعه اى سرشار از عدالت، نظم و امنیت است. این هفته مبارک بر همه دولت مردانى که وجود خویش را وقف خدمت به اسلام و جامعه کرده اند، خجسته و فرخنده باد.
حلول ماه رمضان ماه رحمت و غفران الهی مبارک باد 1399/02/06
رمضان فرصتی استثنایی است که لحظه لحظه آن را باید قدر دانست .برای بهره مند شدن از فیوضات ماه میهمانی خدا باید یک برنامه عبادی روزانه برای خود ترسیم نماییم.در روایات اهل البیت علیهم السلام این برنامه روزانه عبادی برای ما ترسیم شده است .