تجمع دانشگاهیان واحد اسکو در حمایت از موضع گیریهای مقام معظم رهبری
1398/03/28

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در جهت حمایت از موضع گیریهای مقام معظم رهبری در دیدار با نخست وزیر ژاپن و تاکید ایشان بر عدم ظلم پذیری و حمایت از مظلومان جهان، روز سه شنبه 28 خرداد ماه 98 تجمع حمایتی انجام دادند

در انتهای برنامه بیانیه حمایتی از موضع گیریهای مقام معظم رهبری توسط یکی ار دانشجویان قرائت شد.

برگزاری جلسه گفتمان با موضوع بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری 1398/04/05
جلسه گفتمان با موضوع " بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری" در واحد اسکو برگزار گردید.
حلول ماه رمضان ماه رحمت و غفران الهی مبارک باد 1399/02/06
رمضان فرصتی استثنایی است که لحظه لحظه آن را باید قدر دانست .برای بهره مند شدن از فیوضات ماه میهمانی خدا باید یک برنامه عبادی روزانه برای خود ترسیم نماییم.در روایات اهل البیت علیهم السلام این برنامه روزانه عبادی برای ما ترسیم شده است .