در حمایت از سپاه پاسداران؛ نمایندگان مجلس لباس نهاد انقلابی سپاه را پوشیدند
1398/01/20

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز لباس این نهاد انقلابی را به تن کردند.

نمایندگان مجلس پس از سرود ملی شعار «مرگ بر آمریکا» را در صحن علنی سر دادند و خطاب به آمریکا اعلام کردند که از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دفاع می‌کنند.

بیشتر نمایندگان مجلس و علی لاریجانی رئیس مجلس امروز لباس سبز بر تن کرده‌ و با چفیه در صحن علنی مجلس حاضر شدند.

اعلام آمادگی دانشگاه آزاداسلامی برای کمک به سیل زدگان کشور 1398/01/20
به اطلاع کلیه اساتید، همکاران و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی می رساند با توجه به اعلام هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی شماره حسابی برای دریافت کمکهای نقدی تخصیص یافت.
سالروز ولادت حضرت سيد الشهداء ابى عبدالله(عليه السلام) و ولادت پرچمدار كربلا حضرت اباالفضل العباس 1398/01/20
سالروز ولادت حضرت سيد الشهداء ابى عبدالله(عليه السلام) و همچنين ولادت پرچمدار كربلا حضرت اباالفضل العباس را به همه دوستداران خاندان گرامى پيامبر(صلى الله عليه وآله) تبريك و تهنيت عرض مى كنيم.