جشن ازدواج 8 زوج دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو برگزار شد.
1397/12/13

دکتر آیدین باقرزاده کثیری، رئیس واحد در ابتدا ضمن خوش آمدگویی به خانواده زوجین و تبریک شروع زندگی مشترک بین دانشجویان این واحد گفت:

ازدواج سنت حسنه ای است که موجب کاهش آسیبهای اجتماعی، همدلی بیشتر در خانواده و نیز افزایش همدلی در میان ایشان شده و ابراز امیدواری کرد، زوج های جوان باید با اتکاء به خداوند در اصول و برنامه ها به توافق برسند و با سعی و تلاش و مطالعه کیفیت زندگی خود را ارتقاع دهند.

وی با اشاره به اینکه انسان در لحظات مختلفی از زندگی احساس خوشبختی می‌کنند اظهار داشت: ازدواج موفق یکی از ارکان مهم و پایه‌های اصلی احساس رضایت بخشی در زندگی است و زوجین باید باعث پیشرفت همدیگر شوند.

سخنران بعدی برنامه دکتر علی حاجی وند بود:

ایشان نیز  با اشاره به  اهمیت اخلاقیات، قناعت و فرزند آوری در زندگی افزود: وقتی خدا فرزندی به شما عطاء می نماید به شما امیدوار است  و هیچ برکتی بالاتر از فرزند نیک و صالح نمی باشد.

حجت الاسلام والمسلمین حاج سعید مرادپور، امام جمعه شهرستان نیز اظهار داشت: با دقت در آموزه‌های دینی می‌بینیم که اولیای الهی هنر درست زندگی کردن را به ما می‌آموزند و اگر می‌خواهیم زندگی خوب و موفقی داشته باشیم باید با هنر و مهارت زندگی کنیم.

وی خانواده را رکن اصلی هر جامعه‌ای دانست و افزود: هر چه خانواده سالم‌تر باشد جامعه نیز از بسیاری آسیب‌ها مصون خواهد ماند، البته تأثیر جامعه هم بر خانواده غیرقابل انکار است و جامعه عاری از مشکل و آسیب سبب کاهش مشکلات خانوادگی می‌شود.

وی با اشاره به چالش‌های زندگی فردی و خانوادگی تأکید کرد: انتخاب خوب و درست یکی از معیارهای مهم زندگی موفق است که پس از آن کسب مهارت‌ها از اولویت‌های مهم است که سبب حفظ و تحکیم بنیان خانواده می‌شود.

بخش پایانی برنامه به جشن اختصاص یافت و در آن آیت الله قدوسی بعنوان مجری برنامه اداره مراسم را به عهده گرفت.

گفتنی در پایان این مراسم لوح یادبودی به زوجین اهدا شد.

25 اسفند، سالروز شهادت سردار آذربایجان شهید مهدی باکری 1397/12/25
مهدی باکری به سال ‌١٣٣٣ هجری شمسی در شهرستان میاندوآب آذربایجان‌غربی متولد شد. در دوران کودکی، مادرش را از دست داد. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در ارومیه به پایان رسانید و در دوره دبیرستان همزمان با شهادت برادرش «علی باکری» به دست دژخیمان «ساواک» وارد جریانات سیاسی شد.
تجلیل از مقام شامخ زن به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) 1397/12/07
به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و روز زن و مادر از همکاران و اساتید خانم تجلیل شد.