زمانبندی انتخاب واحد نیمسال دوم 98-97
1397/10/12

نشست تخصصی آموزش ائمه جماعات واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذریابجان شرقی در واحد اسکو برگزار گردید 1397/11/03
نشست تخصصی آموزش ائمه جماعات واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در واحد اسکو برگزار گردید با حضور حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا ابراهیم زاده ، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی ، دکتر سعید وحیدی مهر، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان و حجت الاسلام سید حسن علیا نسب، مسئول نهاد دانشگاه فرهنگیان تبریز و انمه جماعات واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی برگزار گردید.
برگزاری مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی در واحد اسکو 1397/10/09
مراسم بزرگداشت سالروز حماسه 9 دی ، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت همزمان با سراسر دانشگاه های آزاد اسلامی کشور، در واحد اسکو برگزار گردید.