پیام تسلیت دانشگاه آزاد در پی کشته شدن دانشجویان بر اثر واژگونی اتوبوس
1397/10/08

روابط عمومی دانشگاه آزاد- در پی حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس حامل تعدادی از دانشجویان عزیز در واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی با صدور اطلاعیه ای، در گذشت این عزیزان را به خانواده بزرگ و داغدار دانشگاه آزاد اسلامی و خانواده‌های معزز آنان تسلیت گفت.

متن اطلاعیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با کمال تاسف و تاثر، روز سه شنبه ۴ آذرماه، خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی، در غم اندوهبار و دلخراش درگذشت تعدادی از دانشجویان عزیز و زخمی شدن برخی دیگر فرو رفت و داغدار شد.

در این حادثه تاسف بار و براساس بررسی‌های انجام شده، تعدادی از دانشجویان از دانشکده مدیریت واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در اتوبوسی که در بخشی از جاده دچار انحراف از مسیر شده حضور داشتند.

متاسفانه در این حادثه تاسف بار، اتوبوس ضمن برخورد با مانع سیمانی خارج از مسیر، واژگون گردید که علت این اتفاق از سوی کارشناسان در دست بررسی است و به محض قطعیت اطلاع رسانی خواهد شد.

لازم به ذکر است که رئیس و مسئولان دانشگاه بلافاصله در محل حادثه حاضر و نسبت به رسیدگی به شرایط موجود و هماهنگی‌های لازم با اورژانس، آتش نشانی و ضرورت‌های امدادی لازم اقدام نموده و حادثه دیدگان بلافاصله به مراکز درمانی و بیمارستانی منتقل شده اند که با دستور صادر شده، پیگیری‌های لازم برای رسیدگی به وضعیت مصدومان و مجروحان از سوی دانشگاه ادامه دارد.

دانشگاه آزاد اسلامی ضمن ابراز تاسف و تاثر از وقوع این حادثه مولمه، مراتب تعزیت و تسلیت خود را به بازماندگان این عزیزان از دست رفته و خانواده داغدار دانشگاه آزاد اسلامی اعلام و برای مجروحان و حادثه دیدگان شفای عاجل آرزومند است و در خصوص دریافت اطلاعات دقیق از علل وقوع حادثه و رسیدگی به وضعیت جان باختگان و مصدومان اقدامات فوری را انجام خواهد داد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

نشست تخصصی بصیرت شناسی انقلابی حماسه 9 دی در واحد اسکو 1397/10/08
نشست تخصصی بصیرت شناسی انقلابی حماسه 9 دی با سخنرانی امام جمعه محترم شهرستان اسکو و با حضور دانشگاهیان شهرستان، روز یکشنبه 9 دی ماه راس ساعت 15 در سالن کنفرانس ساختمان مرکزی واحد برگذار خواهد شد.
آیت‌الله شاهرودی کارگزاری باوفا در مهم‌ترین تشکیلات نظام بود 1397/10/04
رهبر معظم انقلاب ضمن تسلیت درگذشت آیت‌الله شاهرودی فرمودند: ایشان کارگزاری با وفا در مهمترین تشکیلات نظام و رئیس موفقی در مجمع تشخیص مصلحت بودند.