عیادت از دانشجوی جانباز واحد به مناسبت 16آذر، روز دانشجو
1397/09/17

دکتر آیدین باقرزاده کثیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به همراه جمعی از همکاران واحد به مناسبت روز دانشجو از دانشجوی جانباز سرافراز اسلام، آقای حسین سلمانی باویل

عیادت کردند.

آقای سلمانی جانباز 60% دوران دفاع مقدس بوده که در سال 65 و در عملیات کربلای پنج به درجه جانبازی نائل گردیده است.
ثبت نام بیست و دومین جشن ازدواج دانشجويي نهاد نمايندگي مقام رهبری 1397/10/01
دانشجویان عزیز پس ثبت نام از طریق سایت و تهییه پرینت نهائی برای قطعی نمودن ثبت نام مدارک قید شده را به دفتر فرهنگ اسلامی واحد تحویل دهند.
مراسم بزرگداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو برگزار شد 1397/09/14
مراسم بزرگداشت روز دانشجو صبح امروز چهارشنبه، 14 آذر ماه با حضور سرپرست واحد ، مسئول فرهنگی دانشگاه، جمعي ازاعضاي هيأت علمي ، استادان و دانشجويان و با سخنرانی امام جمعه محترم شهر اسکو، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مرادپور در سالن آمفي تئاتر ساختمان اصلی واحد برگزار شد.