برگزاری آخرین جلسه آموزش روخوانی و ترتیل قرآن کریم ویژه هیات رئیسه و اعضای محترم هیات علمی واحد
1397/03/23

همزمان با آخرین روز کاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو در ماه مبارک رمضان جلسه پایانی آموزش روخوانی و ترتیل قرآن کریم ویژه هیات رئیسه و اعضای هیات علمی واحد اسکو  برگزار گردید.

سلسله جلسات فوق به همت معاونت آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی با همکاری دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه در پنج جلسه و توسط قاری بین المللی قران، دکتر محمد مقیمی اسکوئی در اتاق کنفرانس واحد تشکیل یافت و در آن شرکت کنندکان ضمن آشنائی بیشتر با مفهوم ترتیل خوانی قرآن کریم  با نحوه روانخوانی و تلفظ صحیح ان آشنا شدند.

غبار روبی از مزار شهدای شهرستان با حضور مسئولان واحد اسکو 1397/06/03
در اولین روز هفته دولت، غبار روبی از مزار شهدای شهرستان اسکو با حضور امام جمعه محترم شهرستان اسکو، فرماندار و رئسای ادارات مختلف و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو صورت گرفت
تجهیز آزمایشگاه های مکا الکترونیک خودروی واحد سکو بر اساس بخشنامه سیستم ساها 1397/03/21
با دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد استان آذربایجان شرقی صورت گرفت.