بیانیه دانشگاهیان واحد اسکو در محکومیت بدعهدی، تهدیدات و ادعاهای ترامپ
1397/02/22

در روزهای اخیر سخنرانی به دور از واقعیات و قواعد بین المللی دونالد ترامپ، رییس جمهور ایالات متحده آمریکا و القای تصورات واهی و دروغین علیه جمهوری اسلامی ایران در خصوص پایبند نبودن کشورمان به معاهده بین المللی برجام و نقض آن از طرف ترامپ لکه ننگین دیگری از تاریخ دول امریکا را نمایان کرد.

دولت  آمریکا که به اعتراف مقامات داخلی آن کشور خود مؤسس و حامی اکثر گروه های تروریستی همچون داعش است در حالی ایران را به اقدامات بی‌ثبات کننده متهم می‌کند که رژیم های دست نشانده و دیکتاتور در پناه حمایت های آشکار آمریکا سال هاست پیشگام نقض حقوق بشر هستند حال آنکه ایران اسلامی به خواست خداوند متعال و الطاف حضرت بقیه‌الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای«مدظله‌العالی»و از جان گذشتگی جوانان خود، سایه شوم گروه های تروریستی را از منطقه کم کرده و در راه دفاع از نظام اسلامی، تجهیز و توانمندسازی در تمام عرصه‌ها را حق خود می‌داند.

ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو ضمن محکوم کردن بدعهدی آمریکا و سخنان سخیف و بی‌محتوای رئیس جمهور آن کشور، از پاسخ قاطع مسئولین علی الخصوص مقام معظم رهبری بعنوان فصل الخطاب  تشکر نموده و اعلام می‌دارد دولت دروغگو، فریبکار و بدعهد آمریکا در چشم مردم ایران و جهان دیگر جایگاه خود را از دست داده و آمریکا هر روز منزوی تر از امروز خواهد شد و موج گسترده بیداری ملت‌های مبارز، پرده تزویر و ستم این رژیم مستکبر را کنار زده و در باتلاقی که برای خودش ایجاد کرده، فرو خواهد رفت.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

تجهیز آزمایشگاه های مکا الکترونیک خودروی واحد سکو بر اساس بخشنامه سیستم ساها 1397/03/21
با دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد استان آذربایجان شرقی صورت گرفت.
برپایی ایستگاهی صلواتی به مناسبت نیمه شعبان 1397/02/11
برپایی ایستگاهی صلواتی توسط دفتر فرهنگ اسلامی و با همکاری بسیج دانشجویی واحد به مناسبت نیمه شعبان، ولادت مهدی موعود منجی عالم بشریت