دیدار ریش سفیدان و معتمدین شهر اسکو با سرپرست واحد
1397/01/28
جمعی از معتمدین و ریش سفیدان اسکو بعنوان اعضای هیات امنای شهرستانی واحد اسکو با دکتر باقرزاده کثیری دیدار کردند

در این دیدار ضمن هماهنگی های صورت گرفته در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه ، ایشان قول مساعدت در تمامی امور شهری مربوط به دانشگاه را داده و ابراز امیدواری کردند با توجه به مدیریت سرپرست محرم دانشگاه شاهد پیشرفت روزافزون واحد اسکو باشیم.

نیمه شعبان، روز ۱۵ شعبان و سالروز تولد امام زمان(ع)مبارک باد 1397/02/10
نیمه شعبان، روز ۱۵ شعبان و سالروز تولد امام دوازدهم شیعیان می‌باشد. در برخی روایات، شب نیمه شعبان پس از شب قدر برترین شب‎ها دانسته شده است. گروهی از شیعیان در این شب به شب زنده‌داری و اعمال مذهبی مشغول می‎شوند. برخی از اهل سنت و طریقت‎های تصوف نیز به فضیلت این شب معتقدند.
27 رجب؛ مصادف با مبعث رسول اکرم(ص) گرامی باد 1397/01/22
روز مَبْعَث ،روزی است که پیامبر اسلام(ص) ، به درجه پیامبری برگزیده شد و مأمور شد که چندخداپرستی و بت‌پرستی را از زمین بردارد و خداپرستی را رواج دهد و پیام وحی را به مردم برساند. حضرت محمد( ص) در این زمان چهل سال داشت و در مکه زندگی می‌کرد.