شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد
1396/11/28

بنا به روایتی، حضرت «فاطمه زهرا» (س)، دختر گرامی پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) و همسر علی بن ابیطالب (ع) در سیزدهم جمادی الاول سال 11 هجری قمری پس از یک زندگی کوتاه، اما سرشار از درس های بزرگ اخلاقی و معنوی به شهادت رسید

.

این بانوی گرامی در صحنه های گوناگون و پرفراز و نشیب دوران اولیه اسلام، با رسول خدا (ص ) و حضرت علی (ع) همراه بود و فرزندان صالحی چون امام حسن (ع) و امام حسین (ع) تربیت کرد که به فرموده پیامبر(ص) ، سرور جوانان اهل بهشتند. درباره شخصیت والای حضرت فاطمه (س)، اندیشمندان بسیاری سخن گفته اند و ایشان را نمونه جامع و کاملی از یک زن مسلمان دانسته اند.

ایمان، پاکی، صداقت، آگاهی و دانش حضرت فاطمه او را الگوی زنان قرار داد. به همین جهت پیامبر گرامی اسلام (ص) حضرت فاطمه (س) را سرور زنان عالم خوانده است.

با عرض تسلیت به مناسبت سالروز وفات بانوی گرامی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) گزیده ای کوتاه از سخنان آن بزرگوار را نقل می کنیم که می فرماید: «از دنیای شما سه چیز محبوب من است: تلاوت قرآن، نگاه به سیمای پیامبر و انفاق در راه خدا

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
بازدید رئیس و مسئول دفتر فرهنگ اسلامی واحد اسکو از نمایشگاه"شهیده راه ولایت" 1396/11/29
نمایشگاه با عنوان " شهیده راه ولایت " به مناسبت شهادت صدیقه کبری خانم فاطمه زهرا(ع) در جوار امام زاده بن عبدالغفار شهر اسکو دایر میباشد.
نمایشگاه دستاوردهای بسیج دانشجویی به مناسبت حماسه 29 بهمن تبریز 1396/11/29
این نمایشگاه در راستای تحقق اهداف مشخص شده در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، کمک به دانشجویان برای ارتباط با بازار مصرف و شناساندن محصولات دانشجویی به مسئولان و بازار مصرف در حال برگزاری است.