مراسم 16 آذر
1396/09/14
مراسم گرامیداشت 16 آذر ، روز بزرگداشت مقام دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو برگزار گردید

در این برنامه ضمن سخنرانی رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو ، هدایای ویژه ای هم به دانشجویان ممتاز اهدا شد.

.
مراسم نکوداشت 9 دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در واحد اسکو برگزار گردید. 1396/10/09
آیدین باقرزاده کثیری گفت: حماسه ۹ دی، برگ زرینی در کارنامه ملت ایران در دفاع از نظام و آرمان‌های انقلاب بود و به همین دلیل حضور مردم در صحنه به دور از جناح بندی های معمول و فصل الخطاب قراردادند سخنان رهبری عزیز حیات دوباره ای به انقلاب بخشید آنچنان که این روز بزرگ " روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شد "
بیانیه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی 1396/09/14