دیدار صمیمانه معاون و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو با فرماندهان سپاه شهرستان
1396/07/29

معاونت آموزشی، دانشجویی و فرهنگی به همراه جمعی از کارکنان و مسئول دفتر فرهنگ اسلامی واحد اسکو با فرماندهان سپاه شهرستان دیدار کردند.

این دیدار که در دفتر فرماندهی محترم سپاه صورت گرفت، از سلسله دیدارهایی است که در جهت مستحکمتر کردن ارتباط بین دانشگاه و سپاه، ایجاد همدلی بین آنها و همچنین تنظیم برنامه های منطبق بر اصول دو طرفه به طور متداول انجام میگیرد.

در این جلسه دو طرف ضمن محکوم کردن جنایات آمریکا در منطقه، یاوه گوئی های رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرده و پیرامون سخنان و عقاید وی به بحث و گفتگو پرداختند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
8 آبان روز نوجوان 1396/08/08
8 آبان 1359 محمدحسین فهمیده، نوجوان بسیجی به درجه رفیع شهادت نائل آمد. به‌همین مناسبت، هشتم آبان‌ماه تحت عنوان «روز نوجوان» و «روز بسیج دانش‌آموزی» نام‌گذاری شده است.
نمایشگاه خوشنویسی بمناسبت "روز حافظ" در دانشگاه آزاد اسکو 1396/07/24
نمایشگاه خوشنویسی آقایان حسین محمدیان و شهریار زنده دل، از دانشجویان معماری دانشگاه آزاد اسکو و با مشارکت معاونت فرهنگی واحد در سالن دانشگاه آزاداسلامی واحد اسکو درحال برگزاری است.