برگزاری نمایشگاه خوشنویسی به مناسبت 13 رجب
1396/01/27

به مناسبت میلاد با سعادت حضرت مولی الموحدین حضرت امیر المومنین علی"علیه السلام" و روز پدر ، با همت معاونت آموزشی،دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو و همکاری اداره ارشاد شهرستان اسکو نمایشگاه گروهی خوشنویسی جمعی از اساتید و دانشجویان این واحد، جهت عرض ارادت به ساحت حضرت امیر(ع) است روز 2شنبه  21 اردیبهشت ماه 1396 مصادف با 13 رجب به مدت یک هفته در سالن طبقه دوم این واحد برگزار شد .

آثار این هنرمندان در خطوط نسخ، نستعلیق، شکسته و تایپو گرافی در این نمایشگاه ارزشی در معرض دید علاقه مندان به نمایش گذاشته شود.

مراسم گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو برگزار گردید 1396/02/16
مراسم بزرگداشت شهادت استاد مطهري و گراميداشت روز معلم با حضور دكتر رحیم وکیل زاده ،رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو ، هيات رئيسه و اساتيد در محل سالن کنفرانس واحد روز سه شنبه ۱۲ ارديبهشت ماه سال جاري برگزار شد.