غبار روبی از مزار شهدای شهرستان با حضور مسئولان واحد اسکو
1397/11/14

غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام شهر اسکو توسط خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو

مزار شهدای گمنام شهر اسکو با حضور دکتر باقرزاده کثیری،  رئیس دانشگاه آزاداسلامی و جمعی از اساتید و کارکنان واحد اسکو غبارروبی و عطرافشانی شد.

مزار شهدای گمنام شهر اسکو به مناسبت ایام دهه فجر در چهلمین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی و تجدید میثاق با آرمانهای امام و شهدا با حضور رئیس دانشگاه آزاداسلامی و جمعی از اساتید و کارکنان واحد اسکو غبارروبی و عطرافشانی شد.

پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت راهپیمایی 22 بهمن 1397/11/20
پیام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو به مناسبت راهپیمایی 22 بهمن آیدین باقرزاده کثیری، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسکو طی پیامی خواستار حضور خانواده دانشگاه آزاد اسلامی همگام با مردم همیشه در صحنه ايران اسلامي در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن شد.
برگزاری مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در واحد اسکو 1398/10/09
مراسم بزرگداشت سالروز حماسه 9 دی ، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت همزمان با سراسر دانشگاه های آزاد اسلامی کشور، در واحد اسکو برگزار گردید.